De klassieke Bingo blijft een publiekslieveling. Of je nou bloedserieus speelt of het doet voor de gezelligheid: de bingo in Muiden is spannend, gezellig, en búlkt over het algemeen van de grote en kleine prijzen.

En zelfs deze traditie gaat met z’n tijd mee. Sinds een aantal jaren experimenteert het COF met veel liefde met het format, door de prijzen te pimpen, de bar uit te bouwen, de muziek te tweaken… Wat het publiek maar wil. Zelfs in 2020, ten tijde van de corona-quarantine, ging de Bingo door – in wéér een nieuwe vorm – live via Youtube.

De Bingo wordt traditioneel in de Kazerne georganiseerd. De datum is wisselend, maar meestal in de periode april of mei – in de buurt van Koningsdag. Wel denkt het COF erover na op een ander moment in het jaar ook eens een Feestbingo te organiseren: de prijzen zijn ondergeschikt, de sfeer dés te belangrijker.

Ook eens meehelpen met het organiseren van een evenement? Inzet groot en klein wordt altijd gewaardeerd én is simpelweg gezellig. Check de ‘vacaturepagina‘ voor informatie of stuur ons gewoon een berichtje om het erover te hebben! 

X