Het Comité Openbare Feesten kreeg een héél speciaal verzoek om de Sint dit jaar een bijzondere verrassing te geven tijdens zijn bezoek aan Muiden… We gaan LIVE videobellen met de Sint!

Dat de officiële intochten van Sinterklaas niet door mogen gaan, is bekend. Het risico met dat gekke corona-virus is te groot.

Het Comité Openbare Feesten houdt zich natuurlijk aan de strenge regels. Hoe vervelend we dat ook vinden: je wilt andere mensen niet ziek maken. En dus zal Sint zich niet snel op straat laten zien.

Daar baalt hij zélf nog het allermeeste van. Want de kindjes van Muiden vindt hij de allerleukste kindjes van állemaal.

De Pieten… die weten zich dat ook. Ze weten ook dat de Sint de kindjes allemaal enorm mist. En dus kwamen ze stiekem via de pepernotenpost met een wel heel gek idee: een verrassing voor de Sint!

Videobellen met de échte Sint van Muiden!?!

Zondag 15 november zou Sint zijn intocht in Muiden hebben. Dat kan dus niet, want dat is nog net binnen die extra strenge semi-lockdown. Dus mist Sint die honderden kindjes op de Groote Zeesluis, en dús hebben de pieten het plan bedacht om de Sint in… een videobelletje te lokken!

De pieten gaan zondag 15 november vanaf 15.00 uur doen alsof ze even met elkaar bijpraten in een videobelletje zoals je dat ook kent van school, en dan laten ze STIEKEM alle kindjes van Muiden óók in die call. En daarna… halen ze de Sint erbij! Zodat ALLE kindjes toch even naar de Sint kunnen zwaaien en misschien zelfs wel even met hem kunnen zingen en praten!

Het COF gaat hen daar natuurlijk bij helpen, zoals we dat ieder jaar graag doen. We nemen de call zelfs op zodat hij later ook nog op Youtube bekeken kan worden.  

Wil je je alvast opgeven? Dat kan.
Het is helemaal gratis en dat kan op deze pagina.

Kindjes en vooral ouders die zich aanmelden, krijgen via mail meer informatie. Dus lieve ouders, zorg dat je het goede (namelijk: jouw) mailadres aan ons doorgeeft! En niet dat van de kinderen, want het COF wil graag ook even praten met de pappa’s en mamma’s…

X