Het experiment met twee boekjes in 2022 was ronduit een succes te noemen. De twee boekjes waren actueler, werden door meer mensen dus ook als dusdanig gebruikt, bewaard en gelezen, en boden het COF de ruimte om gedetailleerdere informatie te bieden. Ook in 2023 publiceert het COF dus weer twee programmagidsen voor Muiden: voorjaar (rond de feestmaand en Koningsdag) en najaar (rond de Intocht van Sinterklaas).

Beide gidsen staan naast de al genoemde hoogtepunten vol met voorstellingen van toneel, kinder-activiteiten, feestjes & borrels en andere activiteiten. Adverteren in de gids is natuurlijk vooral interessant omdat de gids deur aan deur verspreid wordt, en natuurlijk, zo hopen wij, óók omdat hiermee het COF gesteund wordt in haar werk om Muiden steeds weer een stukje leuker te maken. Samen maken we Muiden!

De voorjaarsgids van 2023:

  • Formaat A5
  • Full color offset
  • +- 30 tot 40 pagina’s
  • Minimaal 2000 exemplaren
  • Begin maart huis aan huis in alle wijken van Muiden en het buitengebied
  • Adverteren in de gids levert veel goodwill op onder de Muidense bevolking en adverteren in de gids leidt tot enorme dankbaarheid vanuit het COF, want we kunnen alle hulp goed gebruiken. 😉

Advertentievormen

Omdat de kwart pagina in populariteit daalde en bij de opmaak van het boekje steeds vaker voor uitdagingen zorgde, is deze advertentievorm eind 2022 uit de opmaak gehaald. In plaats daarvan bieden we graag maatwerk aan adverteerders die om welke reden dan ook toch graag een kleiner of betaalbaarder formaat advertentie dan de kleinste afmeting (halve pagina) willen sponsoren. Neem contact op via info@cofmuiden.nl om te overleggen!


Meeste aandacht / zichtbaarheid: dubbele pagina


Veel aandacht en zichtbaarheid: hele pagina


Opvallend: halve pagina staand


Supporter plus: halve pagina liggend


Het COF steunen met een advertentie

We kunnen niet genoeg benadrukken dat iedere advertentie naast mooie reclame voor de adverteerder, ook hulp voor het Comité Openbare Feesten is. We gebruiken de opbrengsten van deze gids om terug te investeren in alle aankomende evenementen in en rond Muiden. Ook online op social media zullen we onze adverteerders bedanken.

Wil je het COF ook steunen?

Neem contact op met Maurice: 06-45782064 of via info@cofmuiden.nl.


Note: het is ook mogelijk om meteen advertentieruimte voor het voorjaars- en najaarsboekje te reserveren. Geef dat gerust aan. Het najaarsboekje omvat sowieso de verschillende evenementen rond Sinterklaas (in- en uittocht, meet & greet) en verschillende andere kleine en grote winteractiviteiten.

Facturatie vindt altijd pas plaats ná publicatie en daadwerkelijk verschijnen van een uitgave.

X