Bij tijd en wijle organiseert het COF in het voorjaar een Lentetocht, op het moment dat de winter langzaam naar de uitgang schuifelt en de lente aanstalten maakt om Muiden weer in de zon te zetten.

Gedachte achter de ‘tocht’ – die lang niet altijd een tocht is maar ook een evenement op een vaste locatie kan zijn – is dat Muiders elkaar in de wintermaanden soms minder zien, en een Lentetocht hét moment is om elkaar voor het eerst weer buiten in de vroege lentezon en buitenlucht tegen te komen.

Een Lentetocht is voor jong en oud, vaak in samenwerking met tal van andere organisaties uit Muiden, en altijd wisselend van invulling. Puzzeltochten, estafetteraces, spelletjes, boottochten, brandweerspellen en hapjes en drankjes; we laten iedere keer onze creativiteit de vrije loop.

Hieronder de foto’s van Muiden op de Kaart van een aantal jaren geleden.

« van 3 »

Ook eens meehelpen met het organiseren van een evenement? Inzet groot en klein wordt altijd gewaardeerd én is simpelweg gezellig. Check de ‘vacaturepagina‘ voor informatie of stuur ons gewoon een berichtje om het erover te hebben!

X