Het Comité Openbare Feesten Muiden heeft een simpel doel: evenementen organiseren; in en rond Muiden. En achter al die grote en kleine activiteiten gaat soms een lekkere berg werk schuil, dat met heel veel liefde door talloze inwoners van Muiden en omstreken wordt opgepakt.

Voor de meeste ‘Coffers’ is het Comité een hobby; iets om creatief en vrij bezig te zijn en tóch nuttig te zijn voor mens & omgeving. 

Meewerken bij het COF is dan ook dé ideale situatie om in je vrije tijd niet alleen als een ‘aardappel’ op de bank te hangen maar om in een sociale setting leuke dingen te ondernemen. En… dat leidt dan ook nog tot evenementen waar heel veel mensen heel blij van worden. 🙂

Sluit je aan!

Vrijwilligen bij het COF hoeft niet per se veel van je tijd te vergen. Sommige vrijwilligers steken bijzonder veel tijd in het draaiende houden van onze organisatie, andere vrijwilligers sluiten zich gericht voor één evenement aan. Wij vinden het allemaal alleen maar héél erg fijn om helpende handen te krijgen.


Actief lid M/V

Actieve leden van het COF zijn op de meest positieve manier de harde kern van het COF. Ze maken er hun heilige doel van om het COF draaiende te houden. 

Actieve leden bepalen ook welke activiteiten het COF organiseert en zijn nauw betrokken bij de planning van die evenementen.

Het COF kent, net als iedere organisatie, allerlei klussen die ervaren handen kunnen gebruiken:

  • Financiën en fondsenwerving
  • Vrijwilligersmanagement en -werving
  • Eventplanning
  • Communicatie, marketing en PR
  • Administratie en secretariaat
  • … wat je zelf maar bij zou (denken te) kunnen dragen!

En wees niet bang: ook deze ‘hardekernleden’ van het COF staan natuurlijk regelmatig met hun voeten in het gras om allerlei activiteiten te begeleiden. Al was het maar omdat dat natuurlijk het meest bevredigende van alles is. 😉

Interesse of meer vragen?
Klik hier om ons geheel vrijblijvend een bericht te sturen!


Evenementenlid M/V

Een Evenementenlid is meestal bij het COF betrokken voor één of enkele specifiek(e) evenement(en) waar hij of zij affiniteit mee heeft.

Zo zijn er veel ouders betrokken bij het organiseren van zomerse evenementen voor kinderen. Andere leden organiseren juist borrels of feesten, of bijvoorbeeld de intocht van Sinterklaas. Veel evenementenleden brengen een hele specifieke vaardigheid of dienst in; van muziek (dj’s) tot aan horecadiensten. Op die manier kan het werk van de actieve leden dus in optimaal teamwork opgezet worden.

Wat moet je aan denken? 

Dat kan dus écht van alles zijn. Misschien wil je wel van tijd tot tijd meehelpen met het opbouwen van evenementen. Of juist tijdens de evenementen zelf meedraaien met het in goede banen laten lopen van het draaiboek. Of bij sommige evenementen meehelpen met de horeca. Het kan wérkelijk waar van alles zijn.

Mocht je interesse hebben, stuur ons dan gewoon eens een mailtje en dan bekijken we met een kop koffie erbij welke evenementen we in voorbereiding hebben, en dan kun jij kijken wat jou het meest leuk lijkt om te doen.

Klik hier om ons geheel vrijblijvend een bericht te sturen!


X