(c) COF – De intocht van 2019

Ieder jaar komt Sinterklaas met heel veel plezier aan in de haven van Muiden. Het Comité Openbare Feesten is ieder jaar weer enorm vereerd om deze intocht te mogen organiseren, zodat de Goedheiligman alle ruimte heeft om de kinderen van Muiden weer in zijn armen te sluiten.

In 2020 ging de reguliere intocht voor het eerst in enkele decennia niet door vanwege de coronapandemie. In plaats daarvan organiseerd het Comité Openbare Feesten onder meer wél COF’s Sinterklaas Call – een videobelsessie met kinderen uit Muiden. Later kwam daar nog COF’s SinterklaasClub over heen – kinderen konden op bezoek in het huis van de Sint.

Het algemene programma houdt – normaal gesproken – in:

  • De grootse aankomst op de Groote Zeesluis in Muiden
  • Grote (verkleed-)optocht door het centrum van Muiden
  • De enorm ontvangst in de Kazerne van Muiden, met kans voor kinderen om bij de Sint op schoot te gaan, Pietendisco, kinderspellen, bérgen snoep… en meer.

… maar ieder jaar houdt het COF een slag om de arm, want de Sint wil nog wel eens wat dingen willen veranderen. Volg daarom het COF op Facebook en Instagram voor updates!

Ook eens meehelpen met het organiseren van een evenement? Inzet groot en klein wordt altijd gewaardeerd én is simpelweg gezellig. Check de ‘vacaturepagina‘ voor informatie of stuur ons gewoon een berichtje om het erover te hebben! 

Gelukkig hebben we altijd steun bij deze immense taak:

X