Toneel in Muiden TiM speelt Sterfgenaam

Top-amateurtoneel onder de rook van Amsterdam: TiM speelt STERFGENAAM!

20, 21 (uitverkocht) en 22 mei 2022

Toneel in Muiden speelt in mei zijn eerste voorstelling voor het ‘echte’ publiek: Sterfgenaam.

De voorstelling gaat over Simon Starck, een oude multimiljonair, die zijn familie tijdens een hevige onweersavond naar zijn afgelegen Starck State laat komen. Daar onthult hij dat hij, in zijn huidige testament, zijn miljarden zal verdelen onder familie en personeel. Als klap op de vuurpijl deelt hij mee de volgende dag een nieuw testament te tekenen, met daarin het bizarre plan al zijn geld na te laten aan een kloon van zichzelf. Diezelfde avond wordt Simon Starck vermoord.

Bijna iedereen in huis is verdacht. Gelukkig is de detective in huis die het onderzoek verrichte naar de mogelijkheden van klonen. Zij zal de moordenaar onthullen die u als publiek heeft bepaald.

Sterfgenaam is een interactieve misdaadkomedie over macht, wraak en heel veel geheimen. Het houdt het midden tussen comedy en thriller en whodunnit en klucht. Klassiek theater versus modernistisch toneel. Met een vernieuwend decor en gespeeld door een toneelgezelschap dat zichzelf in 2021 heeft uitgevonden. Een gezelschap waar de nadruk soms ligt op toneel, en soms op gezellig. Dat zie je terug in het spel: TiM is er klaar voor!

Voorstellingen
Vrijdag 20 mei – inloop vanaf 19.30 uur  – start voorstelling 20:15 uur
Zaterdag 21 mei – inloop vanaf 19.30 uur – start voorstelling 20:15 uur  – UITVERKOCHT
Zondag 22 mei – matinee – inloop vanaf 13.30 uur – start voorstelling 14:15 uur

Locatie
Raadszaal Kazerne, Kazerneplein (kom a.u.b. zoveel mogelijk te voet of met de fiets i.v.m. parkeergelegenheid). 

Het COF verzorgt rond alle voorstellingen een barretje met extra hapjes en drankjes, dus een lekker uitstapje is gegarandeerd. 

X