Het was een gevolg van Quarantaine Koningsdag en al het ad hoc acteerwerk dat tijdens de pandemie kwam kijken bij het opzetten van COF TV: de wens om méér te acteren in Muiden. Toneel moest terugkomen!

Zo vonden enkele enthousiastelingen elkaar om plannen te smeden en in alle rust kansen te verkennen. De plannen bleken er in overvloed – net als de kansen. En toen men met die gezonde basis op zoek ging naar acteurs en andere vrijwilligers, stond eigenlijk in no-time een groep mensen op die dit initiatief mee wilde opzetten. En zo vond op woensdag 1 september 2021 de eerste bijeenkomst met scriptlezing plaats: TiM komt eraan!

De TiM’ers gaan vrijwel meteen op volle kracht aan de slag om hun doel te verwezenlijken: in de donkere dagen rond Kerst een toneelstuk realiseren in Muiden. Dat betekent dat ze vrijwel iedere week repeteren, decors ontwikkeld gaan worden en alle andere zaken die bij een uitvoering komen kijken, uit de grond gaan stampen.

Hou onze Facebook en Instagram-pagina’s in de gaten voor updates over aankomende events. Wil je meehelpen met organiseren of heb je zelf een idee voor een event, neem dan contact met ons op! We denken en werken graag mee!

Toneel in Muiden 2021
X